Skall du med till toppen?

Confidentor vill expandera i Göteborg och Malmö/Lund-området.

Sökes:
Seniora Kapital- & Försäkringsrådgivare

Vi söker positivt sinnade rådgivare som brinner för att lösa våra kunders problem. Har du hög kompetensnivå och humor vill vi gärna att du hör av dig till oss. Hos oss erbjuds du möjlighet till att ha ett eget bolag inom koncernen.

Vi anser att din erfarenhet, ditt driv och din välutvecklade teamkänsla är de viktigaste ingredienserna för att lyckas med uppgiften.

För vidare information kontakta:

VD, Thomas Benjaminson på 0705-215512, thomas.benjaminsson@confidentor.se eller
Delägare, Anders Brattse på 0703-231088, anders.brattse@confidentor.se

Confidentor AB arbetar med rådgivning, problemlösning och förmedling av tjänster, produkter och placeringar inom de finansiella marknaderna. Vi erbjuder bland annat fonder, strukturerade produkter och diskretionär förvaltning av aktie- och ränteportföljer. På fondsidan arbetar vi med merparten av fondförvaltarna i världen och täcker in ett brett utbud av flera tusentals fonder. Vår filosofi är enkel; våra kunder ska få högsta möjliga avkastning till den risk de känner sig bekväma med. Det handlar om långsiktiga och framför allt lönsamma lösningar för din privata eller ditt företags ekonomi. Våra kunder är både företag och privatpersoner med den gemensamma nämnaren att de trivs med personlig service, bästa möjliga avkastning och ett totalansvar med uppföljning.