Private banking i nätverksformat

Private banking

Vi arbetar med något vi kallar private banking i nätverksformat. Det innebär att vi med hjälp av ett nätverk bestående av försäkringsbolag, banker, fondkommissionärer, skatteexperter och revisorer tar ett helhetsansvar för våra kunders placeringar, pensioner och försäkringar. Vi erbjuder olika typer av förvaltning och skräddarsyr en individuell lösning som passar just dig och din livssituation. Med kontinuerlig kontakt och löpande uppföljning får du full koll på dina placeringars utveckling.

 

Trivs med dina placeringar

Ekonomi handlar om känslor och vårt mål är att du ska känna dig bekväm med dina placeringar för att kunna fokusera på annat. Med olika typer av placeringsalternativ kan vi styra riskerna och till exempel skapa en barriär som fångar upp vid ett plötsligt fall. Med andra ord kan vi skapa bättre förutsättningar för god avkastning utan onödiga risker. Vi vet också att det vi gör fungerar. Därför har vi varken startkostnader eller bindningstider för våra kunder. För om inte vi gör ett bra jobb ska du naturligtvis inte behöva fortsätta samarbetet.

 

Affärsidé

Vi skall ge välmående företag och privatpersoner kloka och individuella råd inom kapitalförvaltning. Vi skall använda oss av marknadens modernaste produktutbud i kombination med erfarenhet och kreativitet.